duminică, 16 august 2009

Comisia de anchetă va finaliza joi raportul în cazul Ridzi

Deputaţii din Comisia de anchetă în cazul Ridzi au decis astăzi, să dea joi, 9 iulie, un raport final privind modul în care a fost organizată Ziua Tineretului, acceptând să-i audieze şi pe reprezentanţii firmelor
Loco, Clir şi DBV Media.

Comisia de anchetă a decis, la propunerea liberalului Bogdan Olteanu, să lucreze miercuri şi joi până la epuizarea ordinii de zi, pentru ca joi forul să finalizeze raportul în cazul Ridzi.

"Noi propunem ca, după ce se finalizează audierea celor trei firme
, sigur în ipoteza în care mâine se vor prezenta şi după ce o vom audia şi pe doamna ministru, să continuăm să lucrăm miercuri şi joi, adică atât cât avem program
de lucru aprobat până finalizăm un punct de vedere comun al Comisiei, care poate să fie un raport comun, să fie rapoarte alternative" a spus Olteanu.

Iniţial, membrii forului au decis prin vot să nu îi inivite la audieri pe reprezentanţii firmelor Loco, Clir şi DBV Media, propunerea democrat-liberalului Gelu Vişan în acest sens fiind respinsă. Şedinţa Comisiei a fost iniţial declarată închisă, după care a fost reluată, deputaţii adoptând două propuneri: cea a lui Bogdan Olteanu de finalizare a raportului şi o propunere a Aurei Vasile, privind audierea celor trei firme.