luni, 13 iulie 2009

Samsung Omnia, lansat oficial în România

Samsung a lansat în România telefonul SGH-i900 Ominia. Smart phone-ul Samsung Omnia dispune de platforma Windows Mobile şi are integrat cel mai nou sistem de operare Windows Mobile 6.1 Professional, dar şi Microsoft Office Mobile integral pe un ecran full touch.



Lansarea oficială a telefonlui SGH-i900 Ominia a avut loc în acest weekend în Bucureşti. Vezi imagini de la eveniment in galeria foto a acestui articol.

Samsung OMNIA are un ecran LCD de 3.2 inch, care poate fi utilizat pentru pentru vizionarea fişierelor video sau a slide show-urilor în high-resolution. În plus
, suportul MultiCodec pentru DivX, Xvid sau alte formate video, elimină problemele referitoare la conversia formatelor. OMNIA este dotat cu o cameră de 5MP (CMOS), cu autofocus, funcţii de detectare a feţei şi chiar a zâmbetului.

Memoria internă a acestui telefon oferă utilizatorului un spaţiu de stocare de 8 GB sau 16GB. OMNIA include şi functia GPS. Prin intemediul programelor Microsoft Office Mobile, utilizatorii pot accesa documente
în PowerPoint, Excel si Word. Funcţia de Push e-mail oferă utilizatorilor o extensie mobilă pentru PC ul personal sau de serviciu.

Sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional oferă posibilitatea de a downloada programe adiţionale, exact ca şi în cazul PC-ului de acasă sau de la birou. Pentru uşurinţă în navigare, un mouse optic, similar cu cel al unul laptop, permite o utilitate crescută a telefonului mobil şi un control îmbunătăţit. Interfaţa telefonului dispune de tehnologia TouchWiz, patentată de Samsung.


Telefonul mobil Samsung Omnia are un profil ultra slim de 12,5 mm şi look platinum. Telefonul Samsung i900 OMNIA funcţionează în reţelele operatorilor: Vodafone, Orange şi Cosmote. Telefonul Samsung Omnia are un pret
ecomandat de vanzare de 2000 de lei
.